Volg de wandelaars via Whatsapp

Wanneer u niets wilt missen van de Synode-wandelingen en u direct op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen hebben we een speciale Whatsapp-groep. Word lid en volg de wandelaars live. Hebben ze al blaren en nog droge sokken? Komen ze op tijd aan in Dordrecht? En blijft de sfeer goed? Via Whatsapp bent u als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.

Whatsapp-groep

Dagelijks doen de wandelaars op Whatsapp verslag van hun bevindingen en communiceren ze met moederschip Elisa die de wandelaars vanuit Dordrecht begeleidt. U kan meelezen en meeleven met de wandelaars door u aan te melden voor de Whatsapp-groep. Lid worden kan nu al, de appjes-lawine begint eind oktober.

Nooit ver weg

Met Whatsapp zijn je vrienden nooit verder weg dan een enkele klik op je mobiele telefoon. Hoe anders was dat in 1618 toen je weken (of maanden) kon wachten op een verstuurde brief, als die brief sowieso op de plaats van bestemming aankwam. Met Whatsapp heb je live contact en verstuur je niet alleen tekst maar ook foto’s, films of deel je de locatie waar je bent. Dichterbij kom je niet.

Lid worden kan nu al

Lid worden van de Whatsapp-groep doe je door met je mobiele telefoon de QR-code te scannen of deze link te klikken. Dat is alles. Zijn de berichten toch niet interessant of ontvang je te veel Whatsapp-berichten? Jezelf uit de groep verwijderen is niet moeilijk. Je komt er vast wel achter hoe dat moet.