Meelopen en borrelen; het slotevent

Op 11 nov (gekkendag) krijgen de wandelaars, na weken lopen, eindelijk de grote kerk in zicht en bereiken ze de Dordtse synode. Wij vinden het leuk als u dit met ons mee wilt vieren. Dat kan door mee te wandelen en/of mee te borrelen.

Wandeling van Krimpen aan den IJssel naar Alblasserdam

De laatste wandeling van de zes wandelaars gaat van Krimpen aan den IJssel naar Alblasserdam. Vanaf Alblasserdam nemen we de boot (Dordrecht blijft tenslotte een eiland). De wandeling start om 11:35 vanaf de waterbushalte Krimpen aan den IJssel en loopt van de polders van de Krimpenerwaard, door Krimpen aan den Lek naar de pont Krimpen aan den Lek. Daar varen we over naar Kinderdijk en lopen via de molens van Kinderdijk naar de waterbushalte Alblasserdam. We willen de boot van 15:35 nemen van Alblasserdam naar Dordrecht.

Wandel mee en hoor de verhalen van de synode-wandelaars uit de eerste hand.

Waterdichte schoenen

De route is 14,1 km en is een groot deel onverhard. In november zijn waterdichte schoenen aan te raden. Onderweg nemen we de pont van Krimpen aan de Lek naar Kinderdijk. Deze kost €0,75 p.p. en er moet contant betaald worden (geen pin, geen OV-chipkaart). We hebben geen catering en houden onderweg geen pauze. Iedereen zorgt voor eigen eten en drinken onderweg.

11 uur op de waterbus

De route start bij de waterbushalte Krimpen aan den IJssel. Hier kom je door om 11:00 de boot vanuit Dordrecht (Merwekade), of om 11:00 de boot vanuit Rotterdam (Erasmusbrug) te nemen. Voor degene die moeite hebben om afspraken te onthouden: Je stapt op de waterbus op de 11e van de 11e om 11 uur.

De route eindigt bij de waterbushalte Alblasserdam. Hier gaat de boot om 15:35 richting Dordrecht of om 16:18 richting Rotterdam (eventueel om 15:18).

U kunt de route alvast bekijken en downloaden via Viewranger.com.

Wilt u meelopen?

Leuk, maar we willen wel dat u zich eerst opgeeft door onderstaand formulier in te vullen.

Meelopen is gratis maar u blijft zelf verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid en wij zijn op generlei wijze aansprakelijk voor schade of wat dan ook.

Afsluitende borrel

Om 16:00 komen we aan in Dordrecht en lopen we naar Pictura voor de afsluitende borrel. Hier kunnen de wandelaars eindelijk hun rugzak afdoen, de blaren verzorgen en een schouderklopje in ontvangst nemen. De drankjes zijn voor eigen kosten. Wij zorgen voor de kaasblokjes, augurkjes en zilveruitjes (met een vlaggetje) en de zes wandelaars vertellen kort iets over hun ervaringen.

Pictura vindt u op de Voorstraat 190 te Dordrecht. Vanaf 16:00

Inschrijfformulier